ÁCS-ÁLLVÁNYOZÁSMINDEN SZINTEN SZINTE MINDEN
ADMIN KÖRZETOLDALTÉRKÉP06 30 564 0754
DPTP motor ...
DPTP motor ...
Üdvözöljük Weblapunkon!

Köszöntjük megújúlt - mobil eszközöket is támogató - weboldalunkon. Honlapunk úgy lett kialakítva, hogy követni tudja ügyfeleink rugalmas böngészési szokásait, ezért rendszerünk érzékeli, hogy Ön asztali eszközről böngészi lapunkat, ennek megfelelően oldalunk a legobtimálisabb felbontásban jelenik meg.

Az ács szakmában szerzett tudásunkat 1995-től kezdtük el a gyakorlatban is ügyfeleink igényeinek megfelelően alkalmazni, rövid idő alatt kiderült, hogy e szakma nem csak munka, hanem hobbi és hivatás is egyben. Építés, alkotás, kivitelezés, ezen szavak és a mögöttük rejlő fogalmak egyeznek az elveinkkel a kezdetektől fogva.

Kocsibeálló, barokkos stílusban

Vállalkozásunk rövid idő alatt stabil, megbízható és széleskörű szakmai tapasztalatokra tett szert. Igényes munka elkészítéséhez nem csak szakmai gyakorlatunkra, hanem minőségi gépeinkre és szerszámainkra is szükség van. Külön gondot fordítunk arra, hogy a munkaterületet mindig tisztán adjuk át megrendelőink és magunk megelégedésére. Munkánk során szem előtt tartjuk, hogy a legjobb minőséget nyújtsuk minden kedves megrendelőnk számára. A magasszintű kiszolgálás mellett fontosnak tartjuk, hogy ügyfeleink változó igényeinek megfelelően szolgáltatásainkat folyamatosan bővítsük. Versenyképességünket a szakmai hozzáértéssel és a nem egetrengető árainkkal kívánjuk hosszú távon megrendelőink felé biztosítani.

Amennyiben beázik a háztetője, újat szeretne, csatornáztatna vagy szeretne egy fakiülőt a nyári estékre és ezt mind kedvező áron, kiváló minőségben, akkor Ön a legjobb helyen jár! Dinamikus, fiatalos, munkájára igényes csapattal állunk minden kedves ügyfelünk rendelkezésére.