ÁCS-ÁLLVÁNYOZÁSMINDEN SZINTEN SZINTE MINDEN
ADMIN KÖRZETOLDALTÉRKÉP06 30 564 0754
DPTP motor ...
DPTP motor ...
Szolgáltatások

Anyagválogatás:

A tetõ építése során természetesen a legfontosabb a fa. Sajnos sokszor elõfordul, hogy a kiírt mennyiségû faanyag helyszínre szállítása után derül ki, hogy a helytelen tárolás miatt az már nem alkalmas a beépítésre (pl.: elcsavarodott), vagy gombásodás fertõzte meg. Elõfordulhat az is, hogy az elõre csomagolt hajópadló felbontásakor derül ki, hogy a fában található csomók felhasználhatatlanná teszik az anyagot (például egy belsõ burkolás esetén) mivel azok a száradás során kiesnek eredeti helyükrõl. Ezeken a gondokon úgy próbálunk segíteni, hogy már a vásárlás során kézzel kiválogatjuk a faanyagot és azt azonnal, szállításra készítjük elõ. Igény szerint a faanyagot tûz- és gombaölõszerrel beáztatva vagy a helyszínen lekezeljük.

Vastagolt, szárított borovi fenyő

Tetõszerkezet építés:

Igény szerint a látszó faelemek díszítõ faragását, marását is elkészítjük. A szerkezeti kötéseket, csomópontokat maximális figyelemmel alakítjuk ki, mely során a biztonság és az idõtállóság követelménye az irányadó. Külön figyelmet fordítunk a tetõ szellõzõ légrétegének kialakítására. Ha ezt nem tennénk, a tetõfedés apró résein átjutó csapadékvíz illetve az épület belsõ párájának lecsapódása károsíthatná az ácsszerkezetet (bepenészedik). Már ebben a fázisban figyelünk a fedés kialakításának elõkészítésére, hiszen a tetõfedés során már nincs lehetõség az esztétikai hibák javítására.

Egy már színre festett szerkezetrészlet

Tetõfedés:

A munkafolyamatok egyik látványos eleme a tetõfedés. Ez lehet égetett agyagcserép, betoncserép, bitumenes zsindely, hullámlemez stb. A héjalás vízzáró képességét döntõen befolyásolja a fedõanyag egymáshoz illeszkedése, megfelelõ átfedése. Ez csak maximális odafigyeléssel, szükség szerint pontos méretre vágással érhetõ el. Elkészítése során fontosnak tartjuk, hogy a héjazat ne csak a csapadék elleni védelmet lássa el tökéletesen, hanem esztétikailag is kifogástalan legyen.

Hornyolt ívesvágású kerámia cserép

Egyéb szolgáltatásaink:

Alap és egyéb zsaluzás, állványozás, garázsok, kerti tárolók, kerti pavilonok építése, hõszigetelés, tetõtér beépítés, belsõ hajópadlózás, fafödém készítés, tetõsík ablakok beépítése, szakmai-tervezési tanácsadás, épülettisztítás, épületfenntartás, korszerûsítés, elõtetõk, egyéb ácsmunka, régi tetõk felújítása és cseréje, kerítések, korlátok készítése akár helyszínen is. Kisebb beltéri gipszkartonozás állmennyezet kialakítása stb...

Akác és tölgyfa, rönkfa hinta

Amennyiben beázik a háztetője, újat szeretne, csatornáztatna vagy szeretne egy fakiülőt a nyári estékre és ezt mind kedvező áron, kiváló minőségben, akkor Ön a legjobb helyen jár! Dinamikus, fiatalos, munkájára igényes csapattal állunk minden kedves ügyfelünk rendelkezésére.